March 23, 2009

rasa serba salah




Terasa naluri keibuan jek bile tengok bebi menyusukan anak2 die..Nengok kucing pon sayang kt anak2 dia..sentiasa bersihkan anak2 dia n menyusukan anak2 dia..sekarang ni bebi masih dikurungkan bersama anak2 dia di dalam sangkar..disebabkan baru lg die beranak jd bebi kene dikurungkan...Stelah beberapa kali bebi mencuba membawa larik anak2 die masuk bawak katil tp x berjaya jugak..Ye la kan kucing kan kalau lepas beranak x suka org tgk atau tahu tempat die letakkan anak dia..makan dgn itu die sentiasa mencuba utk menyurukkan anak dia...Saya berharap saya akan menjadi macam bebi yg ade sikap penyayang dgn anak2 die bile saya ada anak nanti...Aminn





Ini adalah anak bebi yg sekor lg yg sesat tibe2 kaler black..susah nk pokus yg black ni bg nampak muke coz nampak gelap jek..tp die la yg paling besar diantara semua tu n die antara yg comel gak la sbb muke penyek cute...Gambar yg satu ni adalah gambar yg dipaksa utk bg nampak muke anak die yg black..tp still nampak gelap jugak..kene nengok live br nampak..hehe









Damn!!why u r so cute amoi....u make me and others dalam dilema..anak bebi yg ni saya panggil die amoi coz muke die comel n sepet...special nye yg ni die ade tige kaler kt badan die..dah la pandai posing..sape x geram kan nengok..my abah yg x nak ada kucing bebanyak kt umah bile nengok amoi ni muleh lak die suruh jgn jual yg ni..coz die kata amoi ni comel n ade 3 kaler..so nk jual ke x?..let me think first n discuss wif my fiancee ...actually sayang sgt nk jual...hurmmmmm but...







Ni salah sekor anak bebi..yg due ekor ni memang ikot bebi abis..kaler oren putih..diorg ni pon pandai gak posing..cume diorg ni cam takot2 lg..if kalau kene pegang mesti bising jek..ni pon kene pokus lelama amik pict diorg.kalau x jgn harap dapat amik pict diorg posing cam ni...ni gambar2 yg sempat diambil mase diorg tido..cute kan time diorg tido..dh macam org pon ade..mane la x geram tgk telatah anak2 die ni..bebi pulak pantang dengar anak die bising2 mesti die risau ingatkan kite kacau anak die ke ape..padahal br pegang jek..tu yg jarang nk pegang yg ni sgt..banyak pegang yg black n amoi jek..walaupun dh bukak mata tp masih belom kuat lg kaki diorg utk berjalan..x sabar nk tunggu diorg leh berjalan n kejar2 sesama diorg lam rumah..mesti comel jek...saya jenis suke peratikan telatah diorg..bile dh ade diorg ni makin tambah sayang kt diorg ni..pergi mane pon mesti tingat kt diorg..kalau gi memane pon balik jek umah terus gi nengok diorg ni dulu..pastu baru leh wat pape yg patut..abah ngan mak saya pon turut memainkan peranan ngan diorg ni..abah selalu bawak mikijr naik kereta jenjalan..abah slalu tolong saya belikan pasir diorg if saya memang bz x de time nk gi beli..naseb baek la abah x kisah..pape pon masyeh abah...dulu mase my youngest sister ade die yg slalu uruskan kucing2 saya..so x de le risau sgt..skarang ni die x de terpaksa la jaga sorg2...salah sekor dr yg orange ni akan diserahkan kepada my auntie coz dh lame die booking...tp kene tunggu diorg umo 3 bulan la br leh bg...

6 comments:

simplyME ;p said...

Ohhh myyyyyyy Godddddddddd!!! they're so annoyingly adorably cute..really makes me wanna nip'em & squeeze'em many tymz so hard dat they'll be outta screamz *lolz* goshhh! Amoi definitely iz a real keeper..gotta agree wit Ur dad..Ohhh! hw I wish U cud keep'em oL 'cessE *sigh*

LadyNor said...

kan kan adek...x tahu nk cakap cam ne kan bile nengok anak2 bebi ni..cute sgt kali ni..maybe i will keep amoi... :)

suka kucing said...

nak jual ke? sekor bape?

LadyNor said...

eh ni sape eh suka kucing ni?

kakMayee said...

cuteey!!

LadyNor said...

hehe tu le kan...skang ni lg makin comel