March 25, 2009

Futsal!!!



Hari ni spt biasa aktiviti futsal kul 8mlm..dalam pukul 8.20 saya sampai kt court futsal..sampai jek kat situ terkejut sorang pon x de..terus saya msg ng..cess rupenye die on the way dr klcc..die pon terlambat gak.coz die ade taklimat kt sane....skalik ngan mekap2 die men futsal..perghh cm mudel pon ade...org yg kedue sampai adalah dia..tu yg tgh pakai kasut gambar kt atas tu..die pon heran coz x de org lg..then baru le sorang demi sorang dtg ke court...dah cukup kitaorg semua start men..memang letih giler la coz org yg datang cukup2 jek..so men non stop la..then men mix ni memang laju jek bola diorg passing..letih giler nk kejar..tabik jugak la kt ng walaupun gaya mudel men futsal dgn mekap2 tp terer giler jd keeper..kalau harapkan saya yg jd keeper memang bolos jek le..coz takot la org merembat bola ni...Dulu member saya yg name yeen paling terer jd keeper walaupun die seorg perempuan yg tulen tapi kecekapan menjadi keeper membuatkan saya kagum..mengalahkan dak2 peng yg ada dalam team kitaorg...mcm pelapis yeen gak dak ng ni bile jd keeper..kadang2 teringin gak nk jd keeper..tapi disebabkan perasaan takot kene rembat bola kt muka memang x dapat la jd keeper...dak dia ni antara org baru2 gak le juin futsal..bile start ade aktiviti futsal every week tu yg start kenal org2 dept len..dak dia ni semangat die amatla tinggi...die yg rajin buking court tok wak aktiviti futsal ni..selalu kitaorg berempat pompuan yg juin futsal ni..tp bile nad dah kawen die juin kadang2 jek..macam malam ni die x juin..so esok malam die akan juin..disebabkan saya kije sok malam x dapat la juin diorg men..kalau ade mase leh la jenguk diorg men esok malam..

2 comments:

yeen said...

hahaha... Ye ye jer I terer jadik keeper? Rase cam klaka jer, anyway, tak saba nak join putsal korang! Byk lemak2 degil nak kne buang ni.... Hehehe

LadyNor said...

siyesle yeen,u terer time satu team dulu mase jd keeper...jom jom juin kitaorg men futsal..lame x men futsal ngan u..tang mane lemak degil u tu?x nampak pon..ehek