September 03, 2009

Bulan august yg padat Part 2

Dalam pada masa yg sama saya telah mendapat pengumuman dr management dept saya bahawa diorang akan mengadakan team building pada 8th - 10th august di selesa beach resort,pd utk shift yg bercuti wikend tu.Wah pada masa tu ade gak berkata nape la semua nk buat bulan ni..tiap2 minggu out station le kirenye ni..Then 2nd session 15th till 17th august..dan pada masa tu jugak diadakan tournament bowling..Arghhhh mase tu lg le gewam jek coz saya dah lama plan nk juin tournament bowling tu..ye la kan sah2 saya x leh juin kalo ade team bulding time tu..confirm cuti kene freeze..uwarghhh.Dalam x disangka2 ingatkan wajib team building ni mcm last year tp disebabkan H1N1 ni diberi kelonggaran sama ada nk pergi atau tak..Saya x tahu la boleh wat pilihan..so bile tahu last minit x boleh nk kensel terpaksa la pergi jugak..Agak ramai jugak la yg x pergi..Terasa kerisauan gak la kot2 x de geng time tu..tapi bile dh berkumpul pagi tu ramai gak le yg kenal2 yg pergi..so x de le busan sgt..
Pagi tu kitaorg berkumpul dalam pukul 8 pagi..setelah dah register semua kitaorg semua bergerak dalam pukul 8.30 pagi..semua sekali 3 bas jek yg terlibat..sampai dalam pukul 10 pagi..sampai2 jek kitaorg breakfast then kene masuk dewan dengar taklimat pastu lunch pastu dengar ucapan balik sampai pukul 5.30pm..Then baru la kitaorg dibenarkan check in bilik..Masuk jek dalam bilik terasa nk tido terus sampai malam..ye la kan penat pon x hilang lg..tp nk wat cemane kan kitaorg kene bersiap utk dinner lak..rugi lak kalau x juin..kang lapar la lak duduk lam bilik jek...hehe
Keesokan harinye pulak aktiviti kitaorg penuh dengan segala aktiviti yg disediakan..walaupun banyak aktiviti indoor tp okay gak la..kitaorg dibahagikan mengikut group yg dah disediakan..Time tu le bercampur ngan semua dept..Keesokan paginye dengar ucapan penutup then terus bertolak balik ke bukit jalil balik..Yg best nye lak kan muleh lak last minit session kedue dibatalkan disebabkan H1N1...arghhh lg le tension time tu..mase tu register tok tournament bowling dah tutup...x dapat le saya juin gak tournament tu..so kesimpulannya x dapat le saya juin tournament bowling tahun ni...

me n wid

smileee


posing2

We r team no 2..heheh

My dept staff members

8 comments:

pishangg said...

bz nye. :)

AbdulWaheeD said...

huyooo terer 2 dpt no2 lg ekkeke

LadyNor said...

pishang: a ah memang bz..tu yg lame x update..beh x duduk shah alam?

abdulwaheed: hehe bese le kalo dah kerja keras muleh jek dapat no 2

miss chekleen said...

SELAMAT MENYAMBUT AIDILFITRI YANG BAKAL TIBA CHIREO~

AbdulWaheeD said...

tp x best ler dpt no 2 je..
nak no 8 ler bru gempak ekekkeke

berapi_333 said...

papaaaaaaaaaaaaauuuuuuu!!!!! samat hari raye eh makcikk.. kihkihkihkih..haku nk mintak mahap neh.. tapi x mau ar 0-0.. bg ler haku menang, x menang besar, menang tipis 4-2 jadi lerr.. kihkihkihkih.. ko dah ler manyak duse, asyik belasah haku jek..

Bewilder said...

kitorg pun kena gi bln 11 ni ! uwarghh. pesal pun takleh nak escape. hahahaha


weh cpt la update!

LadyNor said...

uikss sape lak bewilder ni..nengok cara cam kenal..jeng jeng sejak due menjak ni kesibukan teramat sampai nk jengah sini pon x sempat..