July 08, 2009

Photoshoot

Tgh fokus

Duduk diam2 ngadap kamera

Pijak bola
Posing cara lain

Bola tetap kene inteprem gak

Tadaaa!!

Setelah seharian posing2 akhirnya settle gak apa yg telah dirancang...Seawal pukul 10.30 pagi saya telah membuat temu janji dgn shamnina omar bertempat di butik Dkasih kepunyaan beliau. Sampai jek kat tempat tu kitaorg beramai2 breakfast dahulu sebelum memulakan sesi make up yg disolek sendiri oleh nina.Boleh tahan gak la lamanya nk make up ni rupenye..Tapi sebab nk santeknye pasal tahan kan jek la..hehe. Apa pun terima kasih banyak2 kt nina yg telah sudi sponsor make up utk sesi fotografi ni..Tepat pukul 11.30 pagi editor kak nora n photographer merangkap husband dia pon sampai ke butik nina seperti yg dijanjikan..disebabkan make up x selesai lg time tu sesi fotografi terpaksa di lakukan lewat sikit..Lebih kurang dalam pukul 12.30 tgh hari kami memulakan fotografi..Susah jugak nk buat macam2 pose ni..maklumla x biasa sebelum ni..Selepas sesi fotografi dh selesai, maka bermula la sesi interview pulak ..Sebenarnya men blasah jek time interview tu..Pepandai la diorg mengarang nanti.Lagi pun nebes jugak time tu.Nasib baik laSemua sesi fotografi dan interview berjalan dgn lancar..Selepas itu,kitaorg beramai2 minum kt cafe yg berdekatan..sambil sembang2 ngan kak nora..rupenye banyak gak contact kak nora ni..banyak jugak dia bercerita pasal pengalaman dia..Lepas ni kalau ada pape boleh la rujuk dekat dia jek..Sementara nina pulak kene bergegas ke kl utk menghantar member dia. Apa pun memang best bekerja dgn korang semua..Terima kasih bebanyak kpd kak nora n husband serta shamnina omar bersama member beliau kak amy yg memainkan peranan set kan rambut saya sampai jd cam ni...

38 comments:

Anonymous said...

hooo. kakak potosut aih! tak ajak pong. jadik pengutip bula pon oke pe. eheks. nway, kasot kakak santek. ekiki

no life said...

wahhhh...ade kawan model la ai skaranggg....hehehehe

Hanney Hanafiah said...

suting untuk ape ni?cam ala2 pra kawen..hehe

kakMayee said...

wah..cantiknye epa..model tuuu..nanti nak beli le majalah ape ye?..tahniah dek!!..dah jadi model jangan lupe diri n tunang lak..ekeke..

LadyNor said...

kakmayee: alaaa magazine x glemer pon kak..sesaje jek time cuti2

Hanney : suting sal resie kejayaan..janji semuanya free blasah jek..hehe

no life: heh pasni ur turn lak..stenbai tau

lace : alaa kasut lame tu..dh bape tahun pakai tok men futsal..

kucinsiam said...

fewwwwwwwiiiiiiiiiiiiittttt....

nak mintak sain boleyyy...

=)

kakMayee said...

epa..beritahulah dek,majalah ape ye..nak buat koleksi ni..ekekek..

lifeislikethat said...

adakah anda sekarang seorang peragawati??
tahniah!!!
saya gumbira untuk anda.

ctie zAr said...

perhhh kak epa..cun giler..

AbdulWaheeD said...

wahhhhhhhhhhhhhh model bola 2 ekekke

LadyNor said...

kucin : meh nk sign kt siku meh :p

kakmayee : hehe segan lah kak..mukan glemer pon

lifeislikethat : ish ana mukan la..sekadar menempel jd gambar hiasan jek...x sampai taraf modelling lg..hehe

ctie zar: eh ni sape eh?

abdul: model kicap jek la..panggg

kakMayee said...

it's ok dek..tc..:)

Anonymous said...

musti moumou bangga giler..
hikhikhikhik...

cTie zAr said...

kak epa..
its me la..
ummiALYA..
ngeee...

Anonymous said...

ehee kakak. rituh lace cuti midsem.
ohh. tu kasot akak ker? baju sume pon akak ker seponser?

kakMayee said...

epa..akak dah dah tahu dah..ekekek..;)

LadyNor said...

lace: seme tu baju sendirian berhad..x de maknenye diorg nk sponsor2..hehe

kakmayee: hah ni mesti tanye kt boye tu kan...hehe

simplyME ;p said...

whoahooo! Congratz pretty csE fer successfully becomin a model ;) great shots! xx

kakMayee said...

eh..mana epa tahu ni..skodeng tunang keje ye..ekeke..;)

kakMayee said...

eh wait2..something is not right..sedang berperang ke ni?,x penah2 panggil boye b4..heran gak ni..ekekek..;)

LadyNor said...

simplyme : hehe thanks adek santek..setakat menempel jek leh la akak ni..n thanks again for advice me beli suit adidas..memang worth it :)

kakmayee : hehe sape lg yg tau kalo mukan die..saje jek pggl boye kak..

berapi_333 said...

konpius neh.. senornye yg model tu ko ke? atau bola tu model n ko sbgai PROPS... kuikuikuikui... tulun jgn paaanngg haku lg.. kih kih kih...

LadyNor said...

pangggg skalik lg..muahaha memang bola pon modelnye..sbb tu inteprem lebih..ahakz

cikliena said...

assalamualaikum ciyo,

waa kiut la mumu hik..nak cari majalah rapi nih ekeke..

berapi_333 said...

adehhhhhhhhh saketnye!!!!!!!! ibu,nengok papau neh.. dia pangg itew lg... hukhukhuk... patut ler bula tu lg santek.. huahuahua..

Anonymous said...

wahhh jadi model dah kawan haku nie..tahniah2 untuk anda...muehehe..mass

LadyNor said...

berapi: hahaha padan muke..baling kang bola kt muke tu br tau..

mass: ko ke masnieyta?konpius ni...

capri said...

sangat santek laaaa ituu bola..
wakakaka..
lapa lak bile tengok pic mudel nih.cun sangat..
hahahahahha..

LadyNor said...

bola tu memang le santek bola baru..muehehe cun le sgt kan..comot jek tu

pishangg said...

cantik. :)

Anonymous said...

akulaaa mass itu....mass=massnieyta lorrrr...

AbdulWaheeD said...

caittttt x pasal2 je kena pang....
huhhh puji pun kena..x puji pun kena ekekekek

LadyNor said...

pishangg: somot jek tu...hehe

mass: ko pe cite?senyap jek

abdulwaheed: kakaka padan muke :p

kucinsiam said...

selamat menyambut ramadhan al mubarak..

take care,
salam

pishangg said...

dah ramadhan dah ni. update2. :)

LadyNor said...

ekeke pishangg kan dah lame x update kan..kebizian yg melampau skang ni...

AbdulWaheeD said...

huhhhh kalo diam je x best ni....
nak komeng gak ekekke...
eheh bile nak jd model kilang bola lak ek

LadyNor said...

tunggu kamu bukak kilang bola le br leh jadi..panggg